Kennispartner KOBV

Na een geslaagde kennismaking met het Kenniscentrum Onderhoud en Beheer Vastgoed tijdens het kerstevent in december, is Brabant Totaal Afbouw in februari toegetreden als kennispartner. Het KOBV creëert een samenspel van kennis, talent en organisaties. Op een centrale representatieve locatie kunnen kennispartners en opdrachtgevers elkaar ontmoeten en kennis uitwisselen maar ook innovaties bespreken en bedenken. Het unieke van het centrum is dat ondernemers uit alle onderdelen van de branche deelnemen. Partners kunnen op afspraak gebruik maken van de multimediale faciliteiten van het Kenniscentrum en meetings, workshops en demonstraties houden. Regelmatig worden er themabijeenkomsten georganiseerd over actuele ontwikkelingen in beheer en onderhoud van vastgoed. Het uitgangspunt daarbij is ‘De toekomst centraal’. Wij zijn er trots op dat we onderdeel uit mogen maken van dit platform en gaan er van uit hier veel mooie relaties voor de toekomst op te kunnen bouwen.

Logo KOBV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *