Nieuw Bedrijfspand in Vianen

Wij starten het jaar 2020 met een mooie stap voor de toekomst. Vanaf 2 januari zijn wij eigenaar van een bedrijfshal met kantoor en bedrijfswoning aan de Sportlaan 12 in Vianen. Van hieruit gaan wij onze projecten in de randstad bevoorraden. Voor het zuiden van het land blijven wij gebruik maken van ons magazijn aan de Kempenlandstraat in Vught. Naast het kantoor in Vianen blijven wij ook werken vanaf de Nieuwstraat 114 in Budel.

Onze nieuwe locatie: Sportlaan 12 in Vianen.

Onze nieuwe locatie: Sportlaan 12 in Vianen.

1 jaar Brabant Totaal Afbouw BV

1 jaa Brabant Totaal Afbouw BV

Wat vliegt de tijd, het is alweer een jaar geleden dat we bij de notaris zaten om ons eigen bedrijf op te richten. Een spannend jaar, vol mooie samenwerkingen, uitdagingen en kansen! We kijken heel tevreden terug op 28 mooie opdrachten, voor 16 verschillende opdrachtgevers en met nog veel mooie projecten in het verschiet. Wij bedanken alle klanten en leveranciers voor het vertrouwen dat ze hebben getoond en zullen deze relaties in de komende jaren met plezier verder uitbouwen. Ook zijn we heel trots op het team dat we bij elkaar hebben weten te brengen. 10 mannen die bewezen hebben dat ze voor ons door het vuur gaan; Geweldig! Op naar het volgende jubileum!

 

Kantoor BTA geopend

Na een half jaar van thuis uit gewerkt te hebben, zijn we vorige week verhuisd naar onze eerste echte kantoorruimte. Deze nieuwe werkplek biedt ons alle faciliteiten die we kunnen wensen. Er moeten nog wel wat puntjes op de I gezet worden, maar dat zal net als op onze andere projecten zeker goed komen. Mocht je zin hebben in een praatje en een kop koffie, wij zijn er helemaal klaar voor.

Kantoor BTA.

BTA ISOGLUE – Lijmschuim

Verlijmen is beter!

Bevestiging door middel van boren kent veel nadelige gevolgen in de bouw. Dit is zeker het geval bij de montage van plafondisolatie. Om fijnstof te voorkomen is afzuiging vereist en dat komt de handelbaarheid van de machine niet ten goede. Daarbij is het arbo-technisch niet verantwoord om de hele dag met een zware machine boven je hoofd te werken. Ook geluidsoverlast is zowel voor de verwerker als voor eventuele gebruikers een groot probleem. Pluggen onderbreken de isolatie en vormen daarmee heel veel koudebruggen, waardoor de isolatiewaarde verkleind wordt. Al met al reden genoeg om voor een andere bevestigingsmethode te kiezen.ISOGLUE

Brabant Totaal Afbouw verlijmt daarom nagenoeg alle hardschuim isolatieplaten tegen plafonds en wanden. Om deze verlijming volledig te integreren in ons sonotex plafondsysteem, zullen wij binnenkort ons eigen lijmschuim op de markt brengen.

 

Herkenbaar op weg!

Brabant Totaal Afbouw staat voor kwaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en veiligheid.
We streven ernaar om dit uit te stralen met alles wat we doen.
Met onze nieuwe aanhanger kunnen we weer jaren veilig op weg.

Herkenbaar op weg

Website online

Zoals ieder modern bedrijf, kan ook BTA niet zonder website. De eerste opzet hiervan is sinds vandaag een feit. Ideaal is het nog niet, maar via de contactpagina zijn we in ieder geval bereikbaar…